Incident cu amenințări și violențe în Piatra-Neamț. Bărbat reținut de polițiști (VIDEO)

Incident cu amenințări și violențe în Piatra-Neamț. Un bărbat a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce a adresat amenințări folosindu-se de un cuțit.

Ieri, 11 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că pe strada Nicolae Iorga se află o persoană ce are asupra sa un cuțit.

Patrulele de ordine publică s-au deplasat la locul sesizării, procedând la identificarea și imobilizarea unui bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa un briceag.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la data de 11 iunie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 48 de ani, folosindu-se de un briceag, ar fi adresat amenințări cu acte de violență bărbatului de 54 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate și i-ar fi provocat distrugerea unui telefon mobil.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

Astăzi,  12 iunie, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE