Incest și crimă în comuna Vânători-Neamț. O femeie, omorâtă de rudele ei


O femeie de aproximativ 50 de ani, din Vânători-Neamț a fost omorâtă de către fratele și nepotul ei în după-amiaza zilei de 23 august, în jurul orei 13:00-14:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anchetatorii au găsit în curtea casei, victima într-o baltă de sânge, dar și pe cei doi făptași, G.T. și fiul lui G.L.

Conform anchetatorilor, totul a pornit în urma unui conflict spontan, generat de o problemă mai veche în familia lor. „În familia din care făceau parte victima și agresorii erau relații tensionate de mai mult timp. Asta deoarece un nepot al lui G.T., cu care locuia gard în gard, ar fi avut de mai mult timp o relație amoroasă cu fiica unchiului. Având în vedere faptul că cei doi adolescenți erau veri, rude de sânge, agresorul nu a văzut cu ochi buni idila. Cu toate acestea, îndrăgostiților nu prea le-a păsat de ce vor adulții și și-au văzut de ale lor. În urmă cu trei luni, tânăra a devenit mama unui prunc, ceea ce a inflamat relațiile dintre cele două familii, ale fratelui și sorei.” – notează mont.ro

„Cei doi au agresat-o pe victimă cu obiecte contondente, au lovit-o în cap, peste corp, cauzând leziuni ce au dus la decesul acesteia. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Ieri au fost prezentați la Tribunalul Neamț pentru emiterea mandatului de arestare preventivă de 30 de zile pentru infracțiunea de omor” – a declarat procurorul Virgil Cornea

Ieri, 24 august, Tribunalul Neamț a dispus arestarea preventivă „pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 24.08.2016 şi până la data de 22.09.2016, inclusiv….cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de omor”a inculpaților:
– G.T., cetăţean român, studii – 5 clase, fără ocupaţie, stagiul militar nesatisfăcut, cu antecedente penale
– G.L., domiciliat în com. Vânători, sat Vânători, str. Ozana nr. 1473, jud. Neamţ, cetăţean român, studii – 8 clase, fără ocupaţie, stagiul militar nesatisfăcut, cu antecedente penale”

Dan Mihail B. 
PUBLICITATE