A încercat să-i fure geanta unei femei din Piatra-Neamț. A fost prins și reținut


În seara zilei de 08.02.2017, o patrulă de siguranță publică a surprins în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, un bărbat de 45 de ani, din Alexandru cel Bun. Acesta este bănuit că pe bld. Dacia, prin folosirea violenței, a încercat să sustragă o geantă de la o femeie de 29 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat după sesizare, la fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică, care a preluat primele informații și le-a diseminat echipajelor aflate în teren, pe raza municipiului Piatra Neamț.

În circa 30 de minute bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost depistat pe strada Mihai Viteazu. Asupra acestuia au fost găsite bunuri și suma de 2050 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării și continuării documentării activității infracționale.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată și a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt in vederea luării unei măsuri preventive.

D.M.B.
PUBLICITATE