Începe toamna cu cele mai importante echipamente pentru bicicletă

Toamna si-a intrat in sfarsit in gratii si a inceput sa isi faca simtita prezenta. Sansele ca temperaturile sa creasca si sa atinga iar 30 de grade Celsius sunt slabe si vom incepe, treptat, sa simtim pe propria piele cum se pregateste sosirea iernii. De aceea, este foarte important sa te inarmezi cu un echipament pentru bicicleta de toamna adecvat, care sa te protejeze de vremea ploioasa si friguroasa, astfel incat sa nu trebuiasca sa renunti la placerea de a pedala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iata care sunt principalele obiecte pe care trebuie sa le incluzi si tu in echipamentul pentru bicicleta de iarna.

Incalzitoare pentru brate

Unele dintre cele mai importante obiecte din echipamentul pentru biciclete de toamna sunt incalzitoarele pentru brate. In general, pretul lor nu este foarte mare, insa necesitatea acestora este uriasa! Aceste tuburi din textil pot fi combinate cu hainele pe care le porti de obicei cand pedalezi, astfel incat sa nu trebuiasca sa investesti intr-o vestimentatie speciala pentru temperaturile mai scazute. Sunt usoare, se muleaza perfect pe piele si poti sa le dai jos foarte usor si rapid in cazul in care se incalzeste afara.

Veste pentru bicicleta

Urmatoarele obiecte pe care trebuie sa le incluzi in lista celor mai importante echipamente pentru biciclete de toamna sunt vestele. Sunt versatile si le poti purta atat in drumurile scurte, ca de exemplu cele catre munca, cat si in drumurile mai lungi. De asemenea, foarte important de stiut este faptul ca majoritatea vestelor pentru biciclete sunt aerodinamice si te protejeaza de vant si de curentii de aer.

Purtate impreuna cu incalzitoarele pentru brate, acestea reprezinta echipamentul pentru bicicleta perfect pentru acest anotimp, care iti ofera protectie maxima impotriva frigului. Daca obisnuiesti sa pedalezi dimineata foarte devreme sau noaptea, iti recomandam sa optezi pentru vestele realizate din materiale fluorescente.

Incalzitoare pentru picioare

Din moment ce temperatura continua sa scada, este necesar sa acorzi importanta protectiei picioarelor tale. Acest echipament pentru bicicleta functioneaza dupa acelasi principiu ca incalzitoarele de brate, fiind cea mai buna solutie pentru a-ti incalzi genunchii si a pedala in conditii optime.

De retinut este faptul ca trebuie sa fii atent la marimea pe care o alegi. In cazul in care sunt prea largi, va fi destul de incomod sa te opresti periodic sa-ti ridici incalzitoarele, insa nu este recomandat sa fie nici prea mici, pentru ca iti vor ingreuna circulatia sangelui si iti vor amorti picioarele. Daca nu stii ce marime sa alegi, roaga un specialist sa te ajute in alegerea echipamentului pentru bicicleta perfect.

Sepci

O sapca din bumbac purtata pe sub casca de protectie va bloca curentii de aer si vantul specifici toamnei. Desigur, poti purta acest echipament pentru biciclete si ca atare. In plus, borul are rolul de a opri picaturile de ploaie sa iti ajunga in ochi sau razele de soare sa te orbeasca.  

Toate aceste echipamente pentru biciclete de toamna le gasesti pe site-ul Veloteca, unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete! Aici vei gasi peste 30 de branduri de biciclete , precum si multe alte accesorii sau echipamente care sa te ajute sa pedalezi cu placere.

PUBLICITATE