Începând de azi, Piatra-Neamț este gazda Olimpiadei Internaționale de Informatică


cropped-Insignă-300x300În perioada 18-24 iulie 2016, se desfășoară la Piatra-Neamț a 23-a ediție a Olimpiadei de Informatică a Țărilor Europei Centrale, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra-Neamț, Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, Liceul Tehnologic „Vasile Sav” Roman, Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț și Centrul de informare și Promovare Turistică Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La olimpiadă participă echipajele reprezentative din 12 țări: Bulgaria, Cehia, Croația, Elveția, Georgia, germania, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria. În calitate de țară gazdă, România va avea înscrise în competiție două echipe.

Programul succint al competiției este:
– 18 iulie: Sosirea participanților
– 19 iulie: Sesiune practică de antrenament
Festivitatea de deschidere – orele 17:30-19:00
– 20 iulie: Prima probă din concurs
– 21 iulie: Excursie tematică
– 22 iulie: A doua probă de concurs
Festivitatea de premiere – orele 17:30-19:00
– 23 iulie: Activități culturale. Plecare delegații
– 24 iulie: Plecare delegații

În paralel cu concursul oficial se desfășoară competiția online, care va consta în aceleași probe, cu aceleași subiecte. Elevii interesați găsesc informațiile necesare înscrierii la adresa: http://www.ceoi2016.ro/competition/online-contest/ . Invităm elevii din județul Neamț să participe la competiția online.

Antet_6_1_aprilie

PUBLICITATE