Începand cu 1 februarie 2018, un nou salon și-a deschis oficial ușile în Piatra-Neamț – APOSTROPH’

Începand cu 1 februarie 2018, un nou salon și-a deschis oficial ușile în Piatra-Neamț – APOSTROPH’

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Suntem aici sa citim pe buzele voastre APOSTROPH’! Filele sunt inca goale, desi hartia este demult ingalbenita de cand scriem noi povesti in acest oras.

– Cine suntem?
– APOSTROPH’
– Ce facem?
– Lucrari ale frumusetii!

Da, facem frumusete din pasiune si din impartasirea darurilor. Noi, cei care ne mandrim sa purtam numele APOSTROPH’, vrem sa-ti implinim dorinta unei reflexii, reflexia gandurilor atunci cand te oglindesti.  Cand te gandesti la tine, la shimbare, la motivatie ori evolutie, suntem aici!
Frumusetea incepe in momentul in care decizi sa fii tu insatiCoco Chanel

Echipa salon Sanda si Annaspa s-au unit in APOSTROPH’ si nu intamplator suntem impreuna. O echipa numeroasa, educata in spiritul artistic si creativ, in continua formare profesionala si evolutie. Despre cine suntem si ce stim sa facem, ne pricepem sa ne laudam, dar nu pentru ca ne place, ci pentru ca stim ce valori daruim, de aceea va lasam pe voi sa umpleti randurile noului nostru volum.

Sunt ani de experienta cu oameni, produse, moda, tendinte, fashion in care consideram ca ne-am implinit profesional pentru acest moment. Am adunat tot ce cunoastem mai frumos, am intrebat si cooptat profesionisti despre o imagine corecta, ne-am conectat atat la clasicele cat si la ultimele tentinte si am ajuns la concluzia ca naturaletea are o eleganta aparte, ca lucrurile simple nu se mai gasesc usor, desi sunt cele mai la indemana. Ca indraznim sa conturam naturaletea si frumusetea in tot ceea ce facem, dar mai ales sa o prezentam ca pe o alternativa sanatoasa a lucrurilor complicate.

APOSTROPH’ e aici! Incepand cu 01.02.2018, oficial am deschis usile noului salon, unde stim sigur ca o sa-ti placa sa stai!

PUBLICITATE