Încep negocierile pentru majoritatea la CJ Neamț. Pro România face primul anunț

În această perioadă, partidele care au câștigat mandate de consilieri locali și județeni încep negocierile politice pentru a forma noile majorități.

La Neamț, situația la Consiliul Județean se prezintă astfel:

Minim 18 consilieri județeni vor crea o majoritate, primul pas fiind votarea vicepreședinților.

Un prim anunț în privința negocierilor pentru majoritatea la Consiliul Județean Neamț a fost anunțat de liderul Pro România Neamț, Liviu Harbuz

Mai jos, comunicatul Pro România Neamț:

Peste 16.000 de nemțeni au ales PRO România ca fiind echipa pe care să o crediteze cu încrederea lor de a-i reprezenta în Consiliul Județean. Avem un primar PRO și nu este nicio surpriză că este o doamnă. Felicitări Alexandra Raclariu și multă inspirație pentru Crăcăoani!

Proiectele noastre au convins nemțenii să ne acorde 65 de mandate de consilieri locali în Piatra Neamț, Roman, Bicaz, Roznov, dar și în multe dintre comune. PRO România a primit dreptul de a participa la guvernarea județeană și locală. Și o va face alături de echipa tânără, reformistă, pe care a prezentat-o în campanie.

PRO România este promisiunea unei social democrații moderne, europene, într-o Românie în care sub guvernările falsei stângi am pierdut aceste repere. 

Discursul antieuropean, modul despotic de conducere, baronizarea, tendințele național-conservatoare ale liderilor falsei stângi ne obligă ca la Neamț să ne dorim o alianță prin care să stopăm toate aceste lucruri.

Nemțenii așteaptă reforme, nemțenii așteaptă modernizare, nemțenii își doresc viziune, bunăstare și respect. 

Și exact acestea vor fi reperele pe care le vom căuta în negocierile pe care le începem pentru a forma majorități prin care să scoatem Neamțul din sărăcie și să-l aducem alături de județele performante ale României.

Liviu Harbuz
Coordonator PRO România Neamț