Incendiu la un tren cu 300 de călători, care venea spre Piatra-Neamț

Un incendiu a cuprins, vineri seară, locomotiva unui tren în care se aflau aproximativ 300 de persoane. Incidentul a fost semnalat în judeţul Vrancea, dar pentru lichidarea incendiului au fost mobilizaţi pompierii de la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse din cadrul CFR, citate de Monitorul de Vrancea, trenul venea de la București și se îndrepta spre Piatra Neamț, iar la un moment dat mecanicul a auzit o bubuitură la locomotivă. În acel moment, el ar fi lăsat pantograful în jos, trenul continuându-și drumul din inerție. După producerea bubuiturii, din locomotivă a început să iasă fum, fără flacără.

Pompierii din Buzau au reuşit să stingă incendiul izbucnit la locomotiva trenului în care se află 300 de persoane, folosind extinctoarele din dotare, fără a se înregistra probleme, iar pasagerii nu au fost evacuaţi.

Ciruclația trenurilor a fost blocată pe ambele sensuri, iar după aproximativ o oră  s-a reluat pe un singur fir. În zonă a fost trimisă o altă locomotivă, pentru preluarea garniturii de vagoane. “Toţi călătorii sunt în regulă. Sunt în vagoane, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

PUBLICITATE