Incendiu la un depozit din comuna Farcașa (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 12:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la clădire P+1 a unui operator economic din comuna Farcașa.

Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o clădire P+1 construită din lemn (cu rol de atelier pentru reparații și spații pentru depozitare) cu posibilitatea propagării la o altă clădire cu rol administrativ și la mai multe camioane parcate în apropiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până la sosirea forțelor de intervenție,  angajații de pe locul de muncă au evacuat din clădirea în care s-a produs incendiul 6 butelii de oxigen.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului, un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detașamentul Târgu Neamț, un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Farcașa.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul clădirii (obiecte de mobilier,  scule, uleiuri etc)

Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile este cauza probabilă de producere a incendiului.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE