Incendiu la un apartament în Piatra-Neamț (FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit primelor date, incendiul se manifestă la un apartament situat la etajul zece într-un bloc de pe b-dul Decebal (zona Petrodava).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU Neamț.

ACTUALIZARE (ora 7:45) – „În aceste momente pompierii acționează pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe la etajul 10.
Au fost evacuate 2 persoane.” – a transmis ISU Neamț

ACTUALIZARE (ora 8:20)„La ora 07:03, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-un apartament situat într-un bloc de locuințe din municipiul Piatra-Neamț, pe bulevardul Decebal (în zona Petrodava)

La locul solicitării s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Până la sosirea pompierilor, proprietarii apartamentului, un bărbat de 73 ani și o femeie de 72 ani s-au autoevacuat.

Aceștia au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.” – a precizat ISU Neamț

ACTUALIZARE (ora 10:45) – ISU Neamț:

„La ora 07:03, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-un apartament situat la etajul 10 într-un bloc de locuințe din municipiul Piatra-Neamț, de pe bulevardul Decebal (zona Petrodava).

La locul solicitării s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.

Până la sosirea pompierilor, proprietarii apartamentului, un bărbat de 73 ani și o femeie de 72 ani s-au autoevacuat. Aceștia au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unui apartament cu trei camere, existând posibilitatea propagării și la alte apartamente.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a acționat atât din exteriorul apartamentului, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime dar și din interiorul acestuia. În urma incendiului au fost afectate o cameră, holul, bucătăria și baia apartamentului unde au ars: obiecte de mobilier, aparatură electronică, materiale textile și bunuri de uz casnic.

De asemenea, s-a acționat pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării.
Nicio persoană nu a necesitat transport la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric cauzat de un aparat electric defect.”

PUBLICITATE