Incendiu la un apartament în Neamț. O femeie este resuscitată (FOTO)

La această oră (20:00) intervin pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț împreună cu voluntarii din cadrul SVSU Bicaz pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament in orașul Bicaz.

Pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz au intervenit pentru localizarea incendiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia au găsit în interiorul apartamentului o femeie în stare de inconștiență ce prezenta arsuri. Aceasta a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță.

Potrivit martorilor, victima este resuscitată de echipajul de pe ambulanță.

Locatarii din bloc s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

ACTUALIZARE :

La ora 19:37, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul trei într-un bloc de locuințe de pe strada Piatra Corbului în orașul Bicaz.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de SVSU Bicaz, SAJ Bicaz și Detașamentul Piatra Neamț (3 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD).

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unei camere. Pentru localizarea incendiului au intervenit pompierii voluntari, care au ajuns primii la locul solicitării.

Aceștia au găsit în interiorul apartamentului o femeie de 77 de ani în stare de inconștiență, ce prezenta arsuri pe corp. Victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

Forțele de intervenție au acționat pentru lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului. Au ars bunurile materiale din interiorul unei camere și s-au deteriorat pereții și bunurile din apartament dom cauza degajării de fum și a temperaturii ridicate.

Toți locatarii din bloc s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

PUBLICITATE