Incendiu la un apartament din Piatra-Neamț. Propietarul refuză să evacueze apartamentul

Marți, 03.10.2017, în jurul orei 13:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un apartament situat în municipiul Piatra-Neamț. Apartamentul este situat la etajul patru al blocului D3, pe str. Aleea Tiparului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat 2 ofiteri si 8 subofiteri cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că apartamentul era inundat cu fum, flacăra manifestâdu-se la o oală lăsată pe aragaz.

Persoana care se afla în apartament a refuzat să evacueze zona iar pompierii au apelat la polițiști pentru a lua măsurile de rigoare.

Comunicat ISU Neamț:
Marţi, 03.10.2017, la ora 13:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu în bucătăria unui apartament din municipiul Piatra Neamţ, str. Aleea Tiparului. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi ofiţeri, şapte subofiţeri şi un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din Pasiune” cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD(EPA)din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars conţinutul unui vas uitat pe aragaz. S-a executat ventilarea spaţiilor comune cu ajutorul motoexhaustorului. Persoana găsită în apartament a refuzat evaluarea medicală de către paramedicii SMURD prezenţi la locul evenimentului. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost,,aparat de gătit nesupravegheat”.

PUBLICITATE