Incendiu la un adăpost de animale. Două persoane au primit îngrijiri medicale (FOTO)

Două persoane au primit îngrijiri medicale și trei animale au murit după un incendiu ce a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, la un adăpost de animale din comuna Răucești.

„La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești.

În sprijinul pompierilor din Târgu Neamț a intervenit și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.” – au menționat reprezentanții ISU Neamț

Potrivit pompierilor, 10 vaci au fost evacuate din adăpost până la sosirea forțelor de intervenție.

„La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o construcție cu rol de adăpost pentru animale, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars construcția cu suprafața de 350 mp, un tractor și două aparate de muls vaci. Din păcate în incendiu au fost surprinse doi porci și o vacă.

Doi bărbați, în vârstă de 45 și 50 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital.” – au mai transmis reprezentanții ISU Neamț

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

PUBLICITATE