Incendiu la Piatra Șoimului. Au intervenit și jandarmii (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 11:49, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Piatra Șoimului.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii pietreni cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Piatra Șoimului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la mai multe anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o altă locuință P+1 aflată în imediata apropiere.

În interiorul locuinței se afla o butelie care explodat.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza multitudinii materialelor combustibile și a condițiilor meteo (vânt).

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars: o locuință (cu o suprafață de aproximativ 130 mp), 3 anexe gospodărești cu o suprafață de aproximativ 170 mp (2 magazii și un adăpost pentru animale), lemne pentru foc, cereale, unelte, documente de identitate și bunurile materiale aflate în interiorul locuinței.

A fost salvată locuința aflată în imediata apropiere de locul producerii incendiului.

Proprietara în vârstă de 81 de ani a suferit un atac de panică.

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  dar a refuzat transportul la spital.

Scurtcircuitul electric (siguranțe fuzibile improvizate) a fost stabilit ca fiind cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Nu au fost victime.

Potrivit surselor noastre, câteva persoane (proprietari și vecini) au devenit recalcitrante la apariția pompierilor, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru „a calma spiritele”.

PUBLICITATE