Incendiu la o locuință particulară din localitatea Dobreni, stins de pompieri

Militarii Detașamentului de pompieri Piatra Neamț au fost solicitați astăzi, 02 martie, la ora 07:45, să intervină pentrulocalizare și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară din localitatea Dobreni. (lângă școală)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la intervenție participând și 6 voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Dobreni. Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au constatat faptul că incendiul se manifesta la mansarda unei case de locuit.

Operațiunile de localizare și stingere a incendiului au durat aproximativ 2 ore și 30 de minute.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un coș de evacuare a fumului deteriorat, au ars: acoperișul, realizat din lemn cu învelitoare din carton bituminat, cu o suprafață de cca. 170 de metri pătrați, o camera de locuit realizată în mansard, patru camere de depozitare din podul construcției, tâmplărie din lemn, mobilier, textile, instalația electrică de la camera realizată în mansard, lambriu din PVC pe aproximativ 60 de metri pătrați și material de construcții depozitate în pod(vată mineral).
Nu au existat victime.

PUBLICITATE