Incendiu la o locuinţă particulară în comuna Bâra. Un bărbat a suferit un atac de panică

Luni, 20.11.2017, la ora 18:47, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în comuna Bâra, sat Negreşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Pentru a sprijini intervenţia de stingere a incendiului, la locul evenimentului au fost mobilizaţi şi trei voluntari din cadrul SVSU Bîra.

În urma evenimentului au ars cca. 50 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă, toate bunurile materiale aflate în locuinţă, documentele de identitate şi proprietate. Un bărbat de 40 de ani a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”.

PUBLICITATE