Incendiu la o locuință din Văratec (FOTO)

În această dimineață, în jurul orei 10:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Văratec, comuna Agapia.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Agapia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în podul unei casei, cu posibilitatea propagării la o altă casă din aceeași gospodărie dar și la alte două case aflate în vecinătate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au fost evacuate bunurile materiale din interiorul casei la care s-a produs incendiul.

A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 250 mp (construit din astereală din lemn și acoperit cu șindrilă și tablă).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza unui scurtcircut.

O femeie în vârstă de 53 de ani (proprietara unei case din vecinătate) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD ca urmare a unui atac de panică.

PUBLICITATE