Incendiu la o locuință din Neamț, stins de pompieri

Un incendiu a izbucnit ieri, 12 noiembrie, în jurul orei 17:00, la o casă situată în localitatea Buruienești din comuna Doljești.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Doljești.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la parterul unei case P +M, parțial la acoperiș și terasele exterioare cu posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 150 mp din acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă), acoperișul terasei exterioare pe o suprafață de aproximativ 50 mp, elemente de tâmplărie (uși și ferestre) de la 8 încăperi, mobilier, materiale textile, și bunuri de uz gospodăresc.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit pompierilor nu au fost victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost „amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire”.

PUBLICITATE