Incendiu la o locuință din Neamț, stins de … doi polițiști

Doi polițiști din Neamț au reușit să stingă un incendiu la o locuință la încheierea serviciului de patrulare. Intervenția lor a limitat daunele și a prevenit extinderea focului.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 22:10, în timp ce agent principal de poliție Tulbure Adrian Marius și agent de poliție Săgneanu Valentina, ambii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au ajuns în fața Postului de Poliție Tămășeni, la încheierea serviciului de patrulare au observat un incendiu, care se manifesta la o locuință amplasată vis a vis de unitatea de poliție.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Observând flăcările care izbucniseră la o casă situată vizavi de unitatea lor, cei doi polițiști au intervenit imediat, utilizând mijloacele disponibile pentru a limita răspândirea focului.

Acțiunea lor rapidă a permis stingerea parțială a incendiului și a împiedicat extinderea acestuia, până la sosirea echipajelor de pompieri.

„Felicitări pentru promptitudine și modul în care ați intervenit într-un moment de nevoie!” – este mesajul transmis de Poliția Neamț

PUBLICITATE