Incendiu la o locuință din localitatea Petru Vodă (FOTO)

În această dimineață, la ora 08:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda II de Intervenție și SVSU Poiana Teiului și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o construcție din lemn (anexă gospodărescă) lipită de locuința P+M, cu posibilitatea propagării la întreaga gospodărie.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: construcția din lemn și bunurile materiale din interiorul acesteia (scule și accesorii pentru prelucrarea lemnului, un generator, un compresor, obiecte de mobilier etc) și s-au deteriorat aproximativ 40 mp din fațada locuinței (acoperită cu polistiren și tencuială decorativă), 3 ferestre, 2 uși și o remorcă.

Proprietara locuinței, în vârstă de 56 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD deoarece a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric cauzat de siguranțe fuzibile supradimensionate.

PUBLICITATE