Incendiu la o locuință din Dumbrava Roșie (FOTO)

Astăzi, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul se manifesta la etajul și la acoperișul unei case P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire dar și la o locuință din imediata vecinătate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, un perete exterior pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale (obiecte de mobilier, materiale textile etc) și s-au deteriorat obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice și materiale textile ce se aflau la parterul locuinței.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric (aparat de comutare defect).

Proprietara loc, în vârstă de 37 de ani a făcut atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

PUBLICITATE