Incendiu la o locuință din comuna Gârcina (FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o casă situată în localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina, flăcările cuprinzând acoperișul unei case P+1.

„În jurul orei 10:50 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Cuejdiu din comuna Gârcina.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și membri ai SVSU Garcina.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul casei de tip P+1, existând un risc semnificativ de propagare la întreaga construcție.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ100 mp și s-au deteriorat tavanele de la 2 camere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.” – au mai precizat pompierii

PUBLICITATE