Incendiu la o locuință din comuna Alexandru cel Bun

Un incendiu a avut loc ieri pe strada Arinilor din comuna Alexandru cel Bun, afectând acoperișul unei locuințe și anexe gospodărești. Proprietara, în vârstă de 86 de ani, a suferit un atac de panică, iar cauza incendiului a fost identificată ca fiind un coș de fum neprotejat termic.

La ora 06:09 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Arinilor din comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Alexandru cel Bun și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și a unei anexe gospodărești, existând posibilitatea propagării la o locuință din vecinătate. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul construcției (construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment și tablă) pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri din interiorul anexei.” – a transmis ISU Neamț

Proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 86 de ani, a suferit un atac de panică în urma incendiului și a fost asistată medical de echipajul SMURD.

Conform pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

PUBLICITATE