Incendiu la o hală din Neamț. Focul a pornit de la un scurtcircut

În această dimineață, la ora 07:14, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un operator economic (cu obiect de activitate fabricarea unor elemente decorative din polistiren) situat pe strada Sublocotenent Radu Teoharie din orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu 5 autospeciale de stingere (una venită în sprijin de la Piatra-Neamț) și o ambulanță SMURD .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum, în interiorul unei hale cu posibilitatea propagării la întreaga clădire P+1 și la alte cladiri în care își desfășoară activitatea un operator economic ce are ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars elemente din polistiren, lambriul din PVC pe o suprafață de aproximativ 100 mp și utilaje specifice activității.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric (aparat de încălzire electric lăsat sub tensiune).

Nu au fost victime.

PUBLICITATE