Incendiu la o firmă din Piatra-Neamț. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au suferit arsuri după un incendiu ce a avut loc ieri seară, 6 octombrie, în jurul orei 21:00.

Potrivit surselor noastre, incendiul s-a produs la o firmă (Jiffy) de pe strada Dumbravei (Piatra-Neamț) și a fost stins de angajații societății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Serviciului de Ambulanță, în urma incendiului, două persoane au ajuns la spital:

  • un tânăr de 21 ani, cu arsură termică gr. I-II pe aprox. 5% din suprafaţa corporală la nivelul faciesului şi faţa palmară dreaptă;
  • un bărbat de 60 ani, cu arsură gr. I pe aprox. 6% din suprafaţa corporală, faţă palmară bilaterală;

„La data de 6 octombrie, în jurul orei 20:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin Apel 112, despre faptul că într-o hală a unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț s-a produs un incendiu.

Doi bărbați, de 21 și 60 de ani, din Gârcina și Piatra Neamț au suferit arsuri în zona membrelor superioare, fiind transportați la spital.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente.” – au transmis polițiștii nemțeni

PUBLICITATE