Incendiu la o casă din Neamț. Femeie găsită în stop cardiac

ACTUALIZARE:

ISU Neamț – „Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe P+1 de pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu-Neamț.
Lângă blocul de locuințe, în imediata apropiere a apartamentului, erau construcții din lemn care comunicau cu acesta. Accesul pentru intervenție s-a realizat prin interiorul construcțiilor.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii din Târgu-Neamț au intervenit prompt pentru a stinge un incendiu puternic într-o casă de pe strada Ștefan cel Mare, unde o femeie de 71 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator.

„La ora 16:58, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în orașul Târgu-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu-Neamț și SAJ.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta puternic într-una din cele trei camere ale casei și în bucătărie.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars obiecte de mobilier, materiale textile și s-au deteriorat aparate electrocasnice.

O femeie în vârstă de 71 ani a fost găsită căzută în baie, în stare de inconștiență (SCR).

Imediat a fost preluată de echipajul SAJ și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, ulterior fiind transportată la CPU Târgu-Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare).” – au mai precizat pompierii

PUBLICITATE