Incendiu la anexa unei grădinițe din Piatra-Neamț (24 iulie)

Un incendiu a avut loc astăzi, 24 iulie, la o grădiniță din Piatra-Neamț, strada Ana ipătescu. Din primele informații, incidentul a fost anunțat prin apel la „112” în jurul orei 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu echipajele aferente. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o anexă.

Comunicat ISU Neamț:
Luni, 24.07.2017, la ora 17:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la grădiniţa Colegiului tehnologic „Spiru Haret” din municipiul Piatra Neamţ, str. Ana Ipătescu. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi ofiţeri şi doisprezece subofiţeri cu patru autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. Sosiţi la locul evenimentului, pompierii militari, au constatat că incendiul se manifesta la o anexă lipită de clădirea grădiniţei. Datorită intervenţiei prompte şi rapide, flăcările nu s-au propagat la întreaga construcţie.
În urma evenimentului au ars anexa împreună cu materialele depozitate în interior în proporţie de 100%. S-au degradat 14 geamuri termopan, două uşi termopan şi tencuiala pereţilor exteriori pe o suprafaţă de cca. 50 mp.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.

PUBLICITATE