Incendiu, azi-noapte, la o locuință din Neamț (FOTO)

Un incendiu a avut loc azi-noapte, la o locuință din comuna Vânători-Neamț.

La ora 04:19, un apel la 112 a alertat pompierii despre izbucnirea unui incendiu în comuna Vânători-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Detașamentul de pompieri din Târgu-Neamț a intervenit rapid la locul evenimentului.

La sosirea echipelor de salvare, focul se manifesta intens atât în interiorul casei, cât și la nivelul acoperișului, cu riscul de a se extinde către anexele gospodărești și o altă locuință din vecinătate. Pompierii au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

Din fericire în interiorul casei nu se aflau persoane. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.” – a transmis ISU Neamț

Și ieri seară, în jurul orei 22:00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o anexă a unui spațiu comercial situat în localitatea Curechiștea din comuna Grumăzești.

Incendiul s-a manifestat la obiecte din lemn depozitate într-o construcție în care era amplasată centrala termică. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars patru uși din lemn și s-a deteriorat tâmplăria din pvc a construcției.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

PUBLICITATE