Incendiu, azi-noapte, în clădirea telegondolei din Piatra-Neamț

Un incendiu a izbucnit azi-noapte (28-29 iunie) la un fast-food din clădirea telegondolei din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul a fost anunțat la ora 1:49 prin apel la „112”. La locul intervenției s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și 11 pompieri militari.

A ars mobilierul din bucătărie și s-au distrus: tavanul (circa 20 metri pătrați), un monitor, două cuptoare cu microunde, o ușă termopan, două camere de supraveghere, un frigider și pereții spațiului comercial.

Cauza incendiului: aparate electrice lăsate sub tensiune. Sursa de aprindere: efectul termic al curentului electric.

Nu s-au înregistrat victime, localul fiind închis la momentul izbucnirii focului.

Comunicat ISU Neamț:
Noaptea trecută, la ora 01:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un operator economic, de tip fast-food, în municipiul Piatra Neamţ, str. Piaţa Gării. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat unsprezece pompieri militari salvatori cu trei autospeciale de stingere  şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Prin intervenţia promptă, rapidă şi eficientă a pompierilor militari de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ, a fost limitată propagarea flăcărilor la întreaga construcţie. În urma evenimentului au ars mobilierul din bucătărie şi s-au distrus cca. 20 mp din tavanul casetat, un monitor, două cuptoare cu microunde, o uşă de tip termopan, instalaţia electrică, două camere de supraveghere, un frigider şi pereţii spaţiului comercial.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “aparate electrice lăsate sub tensiune”.

Foto: Facebook
PUBLICITATE