Incendii la trei locuințe din Neamț (FOTO)

Aseară, în jurul orei 21:15, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Oglinzi, comuna Răucești.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și voluntari din cadrul SVSU Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperiș cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 15 mp din acoperișul locuinței.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Azi-noapte, în jurul orei 03:45, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Sagna.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat la tavan, în jurul unui burlan metalic, într-o cameră, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință .

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 8 mp din tavanul locuinței (construit din scânduri și grinzi de lemn).

Burlanul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului .

În jurul orei 03:50, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Preluca, comuna Pângărați.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Pângărați.

Incendiul s-a manifestat generalizat la două anexe gospodărești (garaj și magazie) și la acoperișul casei, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o gospodărie învecinată.

Forțele  de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars 9 mc lemne de foc, bunuri materiale din cele două anexe (cauciucuri, obiecte de mobilier, scule etc) și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă).

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE