Incendii la 2 anexe gospodărești și un autoturism, stinse de pompierii nemțeni (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit în acest weekend pentru stingerea a trei incendii la două locuințe și un autoturism.

Incendiu autoturism in Slobozia, oraș Roznov

În data de 03.03.2023, la ora 20:25, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Slobozia din orașul Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii au găsit un autoturism în flăcări ce se afla în afara părții carosabile.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

Incendiu locuință în comuna Pângărați

În data de 05.03.2023, la ora 10:13, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Oanțu din comuna Pângărați.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Pângărați.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o anexă (în care era amplasată centrala termică) și la acoperișul unui magazin cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărească și la o locuință învecinată.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars bunurile materiale depozitate în interiorul anexei (mobilier, generator și alte articole de uz gospodăresc), acoperișul magazinului pe o suprafață de aproximativ 200 mp și s-au deteriorat bunuri materiale din interiorul acestuia. Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

Incendiu anexă gospodărească în comuna Sabaoani

În data de 05.03.2023, la ora 20:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în comuna Săbăoani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Săbăoani.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei camere a unui corp de clădire al unei locuințe (în formă de L).

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 60 mp construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment), elemente de tâmplărie, mobilier, materiale textile și aparatură electrocasnică. Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

PUBLICITATE