Încă un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR (FOTO)

Aseară, în jurul orei 19:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Cordun (în zona depozitului Lidl).

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren, în care se aflau doar conducătorii auto. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă,  rezultând o victimă neîncarcerată, conștientă.

Conducătorul autoturismului, un barbat de 34 de ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului.

Reamintim că ieri, în jurul orei 18:00, un accident similar, în care au fost imlicate tot un autoturism și un TIR, a avut loc în comuna Bodești (vezi articol AICI)

PUBLICITATE