Încă o stație de 60.000 de euro, distrusă în Piatra-Neamț (FOTO)

Încă o stație de autobuz de 60.000 de euro a fost distrusă în Piatra-Neamț.

Potrivit Poliției Locale, autorul este un om al străzii, cunoscut consumator de băuturi alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Depistat și identificat imediat de polițiștii locali, imobilizat și predat cadrelor medicale de la UPU SJU Piatra Neamț, nu înainte de a fi condus la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț.

Totodată, au fost întocmite documentele necesare în vederea continuării cercetărilor, de către agenții Poliției Municipiului Piatra Neamț, pentru infracțiunea de distrugere.” – a transmis Poliția Locală.

Fiind vorba despre o persoană fără adăpost, cel mai probabil acesta nu va avea banii necesari pentru a suporta costurile reparației.

Reamintim că Primăria Piatra-Neamț și-a propus construirea a 80 de noi stații, până în vara anului 2022, valoarea totală a proiectului fiind de peste 4.800.000 euro (ceea ce înseamnă 60.000 de euro pentru fiecare stație, fiind incluse și costurile pentru echiparea centrului de comandă, relocarea și protecția rețelelor de utilități, realizarea branșamentelor electrice, cheltuieli privind proiectarea, consultanța și asistența tehnică).

Vezi și Stație de 60.000 euro versus stație de 8.000 euro, prevăzută cu aer condiționat, uși glisante cu senzor, monitor cu flux de știri!

PUBLICITATE