Inaugurarea spațiului verde amenajat în curtea corpului C, al Liceului de Arte


DSC_4807Astăzi (24 mai), ora 11, a avut loc inaugurarea spațiului verde amenajat în curtea corpului C, al Liceului de Arte ”Victor Brauner” din Piatra-Neamț, în cadrul proiectului ”Verde pentru Artă”, implementat de Asociația Cultural Social Economică Christiana cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Dragoș Chitic a fost prezent la eveniment, alături de directorul Liceului de Artă ”Victor Brauner” – Mihăiță Albu și reprezentanții Asociației Christiana – Ana Darie și Cristina Demetercă.

DSC_4796„Le mulțumesc tuturor voluntarilor care s-au străduit pentru ca acest proiect să poată fi realizat și le mulțumesc de asemenea colegilor consilieri locali care au aprobat finanțarea acestui proiect. Este un proiect de care într-adevăr era nevoie și felicit Asociația Christiana pentru inițiativă a declarat Dragoș Chitic.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de Fanfara Emanuel Elenescu a  Liceului de Artă ”Victor Brauner”.

Scopul proiectului l-a reprezentat reabilitarea de spatii verzi și desfășurarea activitatilor de educatie ecologica in DSC_4780randul comunitatilor locale, derulate de ONG-uri in parteneriat cu diferite institutii.

 Activitatile implementate  prin proiect sunt:
– reabilitarea spatiului verde prin ecologizare, plantare flori, arbusti si arbori autohtoni;
– activitati de educatie ecologica non-formala, prin includerea elementelor creative, destinate elevilor și comunității locale;
– promovarea voluntariatului și implicării comunității în activități voluntare, echipa de proiect si toti cei implicati in activitatile de amenajare au făcut  voluntariat.

PUBLICITATE