În week-end, 7 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 5 pentru alcool


Vineri, 08.01.2016, o patrulă de ordine publică din cadrul Posturilor de Poliţie Bicaz Chei şi Dămuc a depistat pe DJ 127A un tânăr de 21 de ani, din Bicaz Chei, în timp ce conducea un autoturism marca Audi, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de peste 0,40 mg/l în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 09.01.2016, orele 11.10, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic pe str. Mihai Eminescu din P. Neamţ un autoturism care era condus de un bărbat de 63 de ani, ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 09.01.2016, în jurul orei 22.15, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ştefan cel Mare în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au depistat în flagrant un bărbat de 57 de ani, din Girov, care conducea un autoturism pe drumul comunal din satul Turtureşti,fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoarea de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto a fost oprit pe str. Ştefan cel Mare din mun. Roman, în noaptea de 09/10.01.2016 și fiind testat cu aparatul etilotest de polițiști a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cele patru cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În seara zilei de 10.01.2016, în jurul orei 19.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ştefan cel Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe DJ 156A, pe raza satului Căciuleşti. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat un autoturism marca VW care prezenta urme de avarii precum şi conducătorul auto, o femeie de 53 de ani, din Roman. Aceasta emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti doar avarierea autoturismului, iar în baza verificărilor efectuate a reieșit că femeia nu deținea permis de conducere.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

În ziua de 10.01.2016, în jurul orei 17.50, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism marca Peugeot care circula cu viteza de 92km/h, înregistrată de aparatul radar, în localitatea Costișa. În urma legitimării conducătorului auto, un bărbat de 31 de ani, din Buhuși și a verificării documentelor, s-a constatat că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism, figurau ca aparținând unui alt autoturism marca Fiat.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu numere de înmatriculare false.

PUBLICITATE