În stare gravă la spital după ce a fost împușcat, din greșeală, de un bărbat din Piatra-Neamț

Un bărbat de 60 de ani, din Roman, aflat la o partidă de vânătoare, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împușcat, din greșeală, de un bărbat de 52 de ani din Piatra-Neamț. Incidentul a avut loc luni, 9 iulie, în jurul orei 21:00, în comuna Moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moldoveni au fost sesizați referitor la un accident produs pe fondul de vânătoare Secuieni. Din primele cercetări a rezultat că în timp ce un bărbat de 60 de ani din Roman participa la o partidă autorizată de vânătoare pe fondul cinegetic Secuieni (administrat de AVSP Roman), ar fi fost împușcat în mod accidental de un alt bărbat de 52 de ani din Piatra-Neamț. Persoana rănită a fost transportată la spitalul municipal Roman.” – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept.

Conform celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman, cu diagnosticul: „plagă împuşcată accidental la vânătoare regiunea pelvină stângă, şoc hemoragic

PUBLICITATE