În spitalul modular de la Lețcani plouă (FOTO)

În spitalul modular de la Lețcani (care deservește județele Iași și Neamț) plouă, temperatura în saloane este sub 17 grade, iar multă aparatură medicală stă nefolosită. 

Unitatea medicală care a costat peste 13 milioane de euro a fost închisă la începutul anului, iar șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat la începutul săptămânii că vrea să o redeschidă (în contextul crizei de paturi la terapie intensivă) însă problemele din unitatea medicală par a fi din ce în ce mai multe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În investiţia de aproape 12 miloane de euro a pătruns ploaia şi pare că lucrările nu vor fi remediate curând.

Acolo nu există nici un pat operaţional, iar temperatura din soaloane nu despăşeşte 17 grade Cersius.

Șeful CJ Iași, Costel Alexe, ar fi fost astăzi în vizită la spital însă, momentan, acesta nu a semnalat nici un fel de problemă.

Spitalul modular de la Lețcani, ce deservește județele Neamț și Iași, a fost inaugurat pe 18 septembrie (vezi articolul AICI) și deschis în luna octombrie.

În luna ianuarie a acestui an fost închis pentru lucrări de igienizare şi dezinfecţie.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, declara atunci că unitatea nu a fost igienizată de câteva luni şi că decizia nu are legătură cu frigul din saloane cauzat de penele de curent tot mai dese.

Deși inițial conducerea spitalului anunța că unitatea medicală ieșeană va fi închisă „câteva zile” pentru dezinfecție, spitalul a rămas nefuncțional.

PUBLICITATE