În Piatra Neamț, Drăgușanu este cel mai potrivit pentru primar din partea ALDE

Deşi s-a uscat de ceva vreme cerneala pe protocolul de fuziune dintre PC şi PLR, în unele zone ale regiunii contopirea dintre cele două partide s-a realizat doar la nivelul oraşelor, rămânând restante comunele, unde se lucrează la această chestiune. Până pe 31 octombrie sunt aşteptate adeziunile. În judeţul Neamţ conform declarației co-președintelui ALDE, Ioan Asaftei, s-a stabilit deja candidatul la primăria municipiului, fiind vorba despre şi deputatul Cătălin Drăguşanu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În judeţul Neamţ membrii ALDE au hotărât cu cine vor defila la următoarele alegeri pentru funcţia de primar al oraşului reşedinţă de judeţ.
Considerăm că cel mai potrivit pentru a reprezenta partidul nostru în etapa alegerilor locale de la anul, pentru ocuparea postului de primar al municipiului Piatra Neamţ, este Vasile Cătălin Drăguşanu”, explică co-preşedintele ALDE, Ioan Asaftei.
Astfel, Cătălin Drăguşanu îngroaşă numărul demnitarilor care vor să renunţe la scaunul din Parlament pentru un loc în administraţia publică. În acest moment, candidatul ALDE pentru Primăria Piatra Neamţ este deputat, fiind ales în colegiul numărul 1, din judeţul Neamţ.

sursa ziarulevenimentul.ro

 

PUBLICITATE