În atenția pietrenilor! Care este procedura de atribuire a locurilor de parcare de către Parking

SC Parking a anunțat, astăzi, pașii pe care pietrenii trebuie să-i parcurgă pentru a avea noi contracte pentru locurile de parcare de reședință.

Reamintim că în urma hotărârilor Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț, serviciul de administrare al parcărilor de reședință de pe raza Municipiului Piatra-Neamț a revenit în administrarea SC Parking SA Piatra Neamț. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, SC Parcking a transmis modul de funcionare al societății, pentru a evita situații neplăcute și pentru ca fiecare cetățean să poată încheia cât mai repede și fara probleme un contract de utilizare loc de parcare de reședință:

Toate contractele care au expirat în perioada martie – iunie 2022 și cele care vor expira în perioada ulterioară datei de 1 iulie 2022 vor fi reînnoite în baza unei programări.

“Programările vor fi făcute de catre angajații Parking în ordinea perioadei de expirare. Vom incepe cu data de 1 martie 2022 și vom continua până când vom ajunge la zi cu contractele expirate.

Având în vedere faptul că va fi programat un numar mare de persoane zilnic (în medie 200 de persoane) avem rugămintea să NU vă prezentați la sediul SC Parking SA Piatra Neamț fără programare.

Prezența la sediul Parking fără programare ar bloca efectiv activitatea de contractare și ar crea probleme celorlalți clienți.“ – transmite Parking

Toate cererile depuse la Primăria Municipiului Piatra-Neamț vor fi preluate de către SC Parking SA Piatra Neamt, astfel nu va mai fi necesară prezentarea altor documente la momentul programării!

Pentru cei care doresc reînnoirea contractelor online nu este nevoie de programare.

Depunerea documentelor necesare în format electronic se poate face la urmatoarea adresa de email: [email protected] sau accesând site-ul societății www.parkingsa.ro și urmând pașii necesari.
Plata se va face dupa verificarea documentelor.

Serviciul de blocare/deblocare va fi reluat incepând cu data de 11.07.2022.

Având in vedere numărul mare de contracte expirate vă rugăm sa apelați la acest serviciu doar dacă nu există efectiv altă soluție.” – mai transmit cei de la Parking

Activitatea de trasare a parcărilor de reședință se va relua cu strada Aleea Ulmilor din cartierul Dărmănești unde s-au efectuat lucrări de asfaltare.

„Programul trasărilor zonelor de parcare de reședință va fi comunicat pe pagina proprie Facebook a SC Parking SA în mod regulat.” – mai spun reprezentanții societății

Informații suplimentare vor putea fi obținute la numerele de telefon:

  • 0748146892 – relații cu publicul
  • 0742088757 – operațiuni online
  • 0233220238 – informații generale
PUBLICITATE