În această noapte, doi tineri au fost treziți de un incendiu în dormitorul lor


Miercuri, 06.01.2016, la ora 01:13, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un grajd din satul Potoci, oraşul Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, precum şi doi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Bicaz cu o autospecială, constatând că ardeau construcţia din lemn şi cărămidă, acoperită cu tablă, cu destinaţia de grajd, la un capăt al acestuia fiind amenajat un dormitor, şi bunurile din interiorul acestora.

Forţele au stins incendiul, după operaţiuni ce au durat o oră şi jumătate. Incendiul a fost anunţat de unul dintre cei doi adolescenţi aflaţi în dormitor, care s-a trezit urmare a zgomotului produs de incendiul ce cuprindea deja plafonul camerei, şi care, până la sosirea forţelor, a evacuat toate animalele.

Au ars acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp., plafonul încăperilor şi bunurile depozitate în interior (cereale, fân, lemn de foc, mobilier).

Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.

PUBLICITATE