Imagini video cu femeie tâlhărită, în ziua mare, pe o stradă din Piatra-Neamț

ACTUALIZARE: Astăzi, 8 aprilie, persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

O bătrână care mergea liniştită spre casă a fost jefuită în plină zi de un bărbat, pe o stradă din Piatra-Neamț, iar incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum bărbatul o urmăreşte atent pe femeie, iar la un moment dat se năpusteşte asupra acesteia și îi fură geanta, trântind-o la pământ.

Incidentul a avut loc ieri, 7 aprilie, în jurul orei 12:30, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 77 de ani, din Piatra-Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeie de 77 de ani se afla pe strada Cuza Vodă, din Piatra-Neamț, o persoană necunoscută i-ar fi smuls geanta, în care avea mai multe bunuri persoane, urmare a acestuia fapt persoana vătămată căzând și lovindu-se de trotuar.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra-Neamț, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, iar în jurul orei 18:00, urmare a valorificării informațiilor cu privire la identitatea bărbatului, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț a depistat persoana în cauză, pe o stradă din municipiul Piatra-Neamț.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Piatra-Neamț a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

PUBLICITATE