Imagini video cu accidentul de la Săvinești, în care doi polițiști au fost răniți

Accidentul rutier în care doi polițiști, aflați în misiune, au fost răniți într-un accident la Săvinești, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile video se observă că autospeciala de poliție avea semnalele luminoase aprinse în momentul în care a fost lovită de un autoturism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că evenimentul rutier s-a produs marți, 3 ianuarie, în jurul orei 18:20. Cei doi polițiști au încercat să oprească un autoturism care venea pe contrasens, iar pentru că șoferul nu a oprit la semnale, polițiștii au întors mașina pentru a pleca în urmărirea acestuia.

În acel moment au fost loviți de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Podoleni. Impactul a fost puternic, fiind nevoie de pompieri pentru scoaterea celor doi polițiști din autospecială și transportul lor la spital.

Mașina pe care o urmăreau agenții și-a continuat deplasarea spre municipiul Piatra-Neamț, iar în urma verificărilor, șoferul a fost identificat, fiind un tânăr de 21 de ani, din Borlești.

Acesta a fost testat, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amfetamină.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor ce au condus la producerea acestui eveniment rutier.

PUBLICITATE