Imagini greu de privit! Copil bătut crunt de tată sub privirile mamei care se amuză (VIDEO)

Scena de groază s-a produs la începutul lunii ianuarie, în comuna Frumosu, judeţul Suceava. În înregistrarea video făcută în locuinţa familiei se vede cum bărbatul  îşi trânteşte fiul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze, scrie adevarul.ro.

Un copil de numai 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată, un bărbat trecut de prima tinereţe. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei. Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook.

În fimare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat.

În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui, mai scrie sursa citată.

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Frumosu, împreună cu asistentul social din localitate au constat faptul că minorul a fost agresat fizic de tată, cu toate că mama copilului nu a depus nicio plângere în acest sens.

Poliția și reprezentanții DGASPC au ridicat minorii (în număr de 4) de la locuința cu pricina și au fost transportați într-un Centru pentru protejarea victimelor violenței în familie. A fost deschis un dosar penal pentru violență în familie, iar tatăl a fost reținut.