Imagini emoționante cu persoane care au suferit din cauza pandemiei, publicate de MAI

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina oficială de Facebook un video emoționant, realizat cu două persoane care au suferit din cauza pandemiei de COVID-19: Florentina, o femeie care și-a pierdut soțul, și Tudor, un bărbat care a supraviețuit infecției și povestește despre clipele cumplite prin care a trecut.

Viața este unică, e un dar de la Dumnezeu și merită să o trăim cât mai frumos posibil. Paza bună trece primejdia rea. Cu cât vom fi mai atenți și ne vom păzi drumul vieții cu atât de vom feri de necazuri”, spune un bărbat în vârstă, în începutul filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Era urcat în salvare și de atunci nu l-am mai văzut. Am văzut efectele acestui virus asupra soțului meu. Deja erau câteva simptome, nu voiam parcă să recunoaștem că este în situația asta. Dar a început febra. A chemat salvarea, a vrut să își ia rucsacul cu care a fost la olimpiada de informatică, tableta, o carte, o iconiță. Pentru prima oară l-am văzut tremurând. A luptat foarte mult să trăiască, merita să trăiască pentru că era un om puternic”, a povestit Florentina, o femeie de 54 de ani care și-a pierdut soțul.

Mi-a fost greu că am fetiță de 14 ani și am crezut că nu o mai văd. Vă dați seama, fără alte boli, fără nimic… mintea îmi spunea ridică-te și fă ceva, dar organismul nu mă ajuta cu nimic. O spun la multă lume, măi fraților, aveți în priză televizorul… cu ce funcționează? Ai văzut curentul vreodată? Când ai băgat degetul în priză te-ai fript? Așa și aici, nu îl vezi, dar te-ai fript dacă nu ești atent. Și Doamne ferește”, mărturisește Tudor, un bărbat de 46 de ani care a supraviețuit bolii.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) precizează că videoclipul a fost realizat cu două persoane care au avut de suferit, direct sau indirect, ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2.

#ViațaEsteUnDar

Gepostet von Ministerul Afacerilor Interne, Romania am Donnerstag, 6. August 2020

PUBLICITATE