Ieri, doi romașcani au produs două accidente cu vătămări corporale


În ziua de 24.02.2016, orele 19.15, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, produs în localitatea Trifești și soldat cu rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 64 de ani din Roman conducea un autoturism pe D.C. 90, în interiorul localităţii Trifeşti, a surprins şi accidentat o femeie de 62 de ani din Trifeşti, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie de deplasare cu autoturismul.
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de până în 0,40 mg/l în aerul expirat . În cauză cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 24.02.2016, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe strada Smirodava, din Roman a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 47 de ani din Roman conducea un autoturism din parcarea amenajată situată între blocuri, a virat stânga pe strada Smirodava fără a acorda prioritate de trecere unui moped condus de către o persoană de 81 de ani, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat la Spitalul mun. Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE