Ieri, 13 iulie, 3 persoane au fost rănite în accidentele de pe raza județului Neamț


În ziua de 13 iulie a.c., în jurul orelor 08.30, pe DN 15C, pe raza localității Dobreni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare ca în timp ce un bărbat de 36 ani din județul Arad conducea o autoutilitară cu remorcă pe DN 15C, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 13 iulie a.c., pe DN 15C, în afara localității Gârcina, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare ca în timp ce un bărbat de 60 ani din comuna Agapia conducea un autoturism pe DN 15C, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 13 iulie a.c., în jurul orei 18.25, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare ca în timp ce un bărbat de 22 ani din comuna Horia conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Roman, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un al treilea autoturism care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului electric. Urmare a producerii accidentului, un pasager din al doilea autoturism care a fost implicat în tamponare, respectiv care a fost acroșat de primul autoturism și proiectat în al treilea autoturism, a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

PUBLICITATE