Ied salvat din fântână de pompierii nemțeni (FOTO)

O dimineață obișnuită a devenit o aventură pentru un ied nazdrăvan și o echipă de pompieri din Neamț, care au răspuns unui apel de urgență pentru a salva animalul căzut într-o fântână de 15 metri.

În această dimineață, un apel la 112 a alertat echipajele de la Detașamentul de pompieri Roman despre un incident neobișnuit: un ied jucăuș a căzut într-o fântână adâncă și dezafectată în comuna Poienari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fântâna, având o adâncime de 15 metri, reprezenta un pericol real pentru micuțul patruped.

Răspunsul echipelor de intervenție a fost prompt și eficient. Un pompier cu abilități de alpinist a fost cel care a coborât în fântână pentru a salva animalul.

„Un ieduț nazdrăvan a profitat de vremea frumoasă de dimineață și a început să alerge prin curte, însă nu a fost atent și a căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de 15 m.

Mircea, pompier alpinist, a coborât în fântână, și ajutat de colegi, a scos animăluțul speriat, teafăr și…tot năzdrăvan.

Proprietarii ieduțului s-au bucurat că acesta nu a pățit nimic și, deși nu au spus, credem noi că va face parte din familia lor mult timp.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE