Iată ce cadouri corporate ai putea oferi în 2019!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deciziile tot mai multor companii internationale de a-si deschide sedii si filiale la noi in tara au contribuit decisiv la dezvoltarea economica si sociala a multor orase mari din Romania. Totodata, unul dintre micile aspecte sociale generate de acest fenomen a fost aparitia unui nou segment de produse pe care magazinele fizice si online nu-l includeau in oferta pana de curand: gama de cadouri corporate. Spre deosebire de darurile clasice, oferite pentru exprimarea aprecierii si sentimentelor fata de persoanele apropiate cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor, cadourile corporate pot urmari si obiective profesionale sau avantaje in mediul de afaceri.

Sunt multe ocazii in viata profesionala cand vrei sa exprimi apreciere si multumire pentru cineva pe durata unei colaborari fructuoase sau la finalul reusit al acesteia, iar gestul corespunzator este oferirea unor cadouri corporate partenerilor, colaboratorilor sau echipei care a contribuit decisiv la atingerea rezultatelor urmarite.  

Pentru a functiona eficient, mediul de afaceri se bazeaza pe tehnologie, comunicare si acces rapid la informatie, astfel incat device-urile inteligente sunt utile atat barbatilor, cat si femeilor din lumea business. Categoria de produse care iti ofera cele mai multe alegeri interesante si potrivite pentru cadourile corporate este, asadar, segmentul de gadgeturi al magazinelor online. Astfel, in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva dispozitive inteligente pe care sa le poti oferi in interes profesional.

  1. Incarcator pentru telefon wireless QI Premium.

Tehnologia de ultima generatie este necesara in eficientizarea activitatilor de la birou, astfel incat acest incarcator cu tehnologie wireless poate fi inclus cu succes pe lista de cadouri corporate pe care le poti oferi anul acesta. Este usor, performant si are un design rafinat, ceea ce inseamna ca isi va putea gasi locul pe orice birou.

  1. Stick USB metalic 32 GB.

Informatia digitala este o resursa de pret in orice activitate profesionala, astfel incat stick-urile de memorie pot fi idei minunate de cadouri corporate. Acest model are, pe langa capacitatea foarte mare de stocare a informatiei, un atu de luat in seama: dimensiunea. Cei 39 de milimetri lungime, impreuna cu designul inteligent, vor permite purtarea acestui stick USB chiar si ca breloc de chei, fiind mereu la indemana.

  1. Boxa Bluetooth sunet 3D Quality, aurie.

Acest gadget audio este recomandat pe lista de cadouri corporate de catre calitatea ireprosabila a sunetului, autonomia de pana la 12 ore si designul elegant care este pus in valoare de suprafete finisate perfect si linii moderne. Muzica poate fi redata prin intermediul tehnologiei Bluetooth, a unui cablu auxiliar cu intrare de 3,5 mm sau unui card microSD, astfel incat boxa va putea fi folosita in orice situatie.

  1. Car kit auto Bluetooth – Hands Free

Fiindca mediul de afaceri presupune, in multe situatii, calatorii in diferite orase ale tarii, acest car kit Bluetooth poate fi inclus cu succes pe lista de cadouri corporate. Este mic, are un design modern si se agata foarte simplu de parasolar prin suportul cu care vine la pachet. Folosindu-l, te vei putea bucura in masina de convorbiri telefonice clare si eficiente, care nu-ti vor ocupa mainile sau distrage atentia de la drum.  

Daca doresti ca relatia cu partenerii de afaceri sau cu echipa de la birou sa se dezvolte, arata-ti aprecierea fata de ei prin cadouri corporate alese din oferta deosebit de generoasa pe care o gasesti pe Gadgetworld.ro!

PUBLICITATE