Iar s-au făcut de râs! PNL Neamț a contestat alegerile prea târziu

Liberalii nemțeni s-au făcut de râs cerând anularea alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și pentru alegerea consilierilor județeni.

Șeful PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, cel care a pierdut rușinos alegerile în fața lui Ionel Arsene, a cerut Biroului Electoral să anuleze alegerile doar în ceea ce privește votul dat președintelui Consiliului Județean Neamț și a consilierilor județeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El a scris, pe Facebook, că în mai multe localități din Neamț s-ar fi înregistrat nereguli, amintind localități precum Borlești, Bicaz, Roznov sau Piatra Neamț, ultimele două câștigate de candidații liberali.

Contestația lui Mugurel Cozmanciuc a fost respinsă de Biroul Electoral Central pentru că … liberalii au depus-o prea târziu:

Respinge, ca tardivă, cererea de anulare a alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru funcția de consilier județean în Circumscripția Electorală nr. 29 Neamț, județul Neamț, a Partidului Național Liberal – Filiala Neamț, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 2871/BEC/L/29.09.2020”.

Totodată, Biroul Electoral Central suține că, potrivit programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare organizării alegerilor, cererile pentru anularea alegerilor într-o circumscripție electorală trebuiau trimise până cel târziu la data de 28 septembrie, în timp ce PNL Neamț ar fi transmis prin e-mail adresa de anulare la 29 septembrie, ora 18:15.

Eroarea liberalilor a fost taxată dur și de președintele ales al CJ Neamț, Ionel Arsene, cel care i-a amintit lui Cozmanciuc, printre altele, că instituțiile conduse de liberali au organizat alegerile.

„Alegerile au trecut, dar frustrările unora din PNL încă se mai fac resimțite.

După ce au purtat prin județ „cu uratul” aproape tot Guvernul în perioada campaniei electorale, sperând să îi păcălească pe nemțeni, după ce au făcut cea mai mizerabilă campanie bazată doar pe minciuni și atacuri la persoană, lichelele care conduc PNL-ul la Neamț își arată caracterul infect și după terminarea confruntării politice.

Deși candidatul lor la președinția Consiliului Județean a pierdut rușinos la o diferență mai mare decât toate voturile însumate de cei doi candidați PNL la primăriile municipiilor din județ, deși prefectul lor și-a permis să încalce legea făcând campanie electorală liberalilor, iar instituțiile conduse chiar de ei au organizat alegerile, iată că leprele galbene au considerat că trebuie să ceară BEC anularea alegerilor.

Lipsiți de orice formă de asumare și de onoare, aceste lichele care în peste 10 luni de când guvernează nu au ajutat cu nimic județul nostru, contestă votul democratic al nemțenilor.

Mugurel Cozmanciuc, acest pacalici exilat la Neamț, și Eugen Țapu, un infractor care face obiectul unor cercetări penale pentru delapidare de fonduri europene, sunt o rușine pentru organizatia PNL Neamț și pentru mediul politic autohton! Niște emanații toxice ale unei găști ce a acaparat PNL-ul la Neamț.

Astăzi, Biroul Electoral Central a respins cererea acestor lepre care nu sunt capabile să își accepte cu demnitate înfrângerea.

RUȘINE pentru comportamentul josnic pe care îl aveți! Asumați-vă eșecul! Nemțenii nu vă vor!

PS. Mugurel, și de ZECE ori dacă am candida, de fiecare dată te-aș bate ca pe nuc!” – a scris Ionel Arsene pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE