I-au interzis să părăsească județul după ce a furat un portofel

Ieri, 8 septembrie, un bărbat acuzat că a furat un portofel a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile, cu interdicția de a părăsi județul Neamț .

Reamintim că, la data de 7 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că, a fost victima infracțiunii de furt.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, în timp ce persoana vătămată se afla în incinta unui supermarket din Târgu-Neamț, un bărbat, de 39 de ani, din Târgu-Neamț,  a profitat de neatenția acesteia, sustrăgându-i un portofel, în care se afla suma de aproximativ 1.000 euro, 950 lei, carduri bancare și documente personale.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, în localitatea Brusturi, din prejudiciul în cauză fiind recuperată suma de 950 de lei, cardurile bancare si documentele personale, care au fost restituite persoanei vătămate.

La data de 7 septembrie, persoana în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.